configuration Ferrum Care (BEST Lactoferrin), 30 Caps- Naturanza ®

Ferrum Care (BEST Lactoferrin), 30 Caps

Stock:  Verzendklaar in 2-5 werkdagen.

Prijs:
1 x € 20.50 per doosje 
2 x € 20.50 € 18.45 per doosje Uw voordeel: 10%
4 x € 20.50 € 17.43 per doosje Uw voordeel: 15%
8 x € 20.50 € 16.40 per doosje Uw voordeel: 20%


    
Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) is ijzertekort de meest voorkomende voedingsstoornis ter wereld.

Ongeveer 2,15 miljard mensen hebben een tekort aan ijzer. IJzertekort komt zowel voor in de ontwikkelingslanden als in de geïndustrialiseerde gebieden.IJzertekort kan ontaarden in ferriprieve anemie. De grootste risicogroepen zijn kinderen, vrouwen, vegetariërs en oudere mensen. Toch kunnen ook steeds meer mensen die actief sporten een negatieve balans ontwikkelen tussen de inname van ijzer en het verlies ervan.

IJzer is van kapitaal belang voor het behoud van een optimale gezondheid. De belangrijkste oorzaken van ijzertekort zijn een beperkte absorptie van ijzer in de darmen, de gebrekkige biologische beschikbaarheid van de plantaardige voedingsstoffen, de onvoldoende aanvoer in de dagelijkse voeding en ijzerverlies te wijten aan gastro-intestinale bloedingen en aan overvloedige maandstonden. Normaal gezien wordt slechts 5 tot 15% van het ijzer uit voedingsstoffen geabsorbeerd. Het lichaam absorbeert meer ijzer bij ferriprieve anemie en minder wanneer het organisme een onvoldoende hoeveelheid van het mineraal kreeg toegediend.Best Ferrum Care (Lactoferrine), ook lactotransferrine genoemd, is een glycoproteïne van (onder meer) melk dat behoort tot de familie van de transferrine. Zijn functies zijn verbonden aan zijn sterke vermogen om zich te binden met ijzer. Dankzij zijn moleculaire eigenschappen heeft lactoferrine een groot potentieel als ingrediënt in de functionele voeding om een optimale ijzerhoeveelheid te leveren en de groei van de darmflora te stimuleren. Lactoferrine heeft tal van functies. Het bindt ijzer, stimuleert het immuunsysteem (de celimmuniteit is nauw verbonden met het metabolisme van ijzer), werkt antiviraal en bacteriewerend, stimuleert de darmflora en voorkomt oxidatie. Bovendien wordt lactoferrine gebruikt in een breed gamma voedingsproducten, incl. dieetsupplementen, functionele voedingsstoffen, sportvoeding en zelfs babyvoeding in Azië en voeding in het algemeen.

Best Ferrum Care (Lactoferrine), heeft het vermogen om de oplosbaarheid van ijzer te verhogen en hetzij de absorptie te verbeteren, hetzij te werken als een bindmiddel van ijzer dat de vorming van reactieve zuurstofmoleculen controleert. Best Ferrum Care (Lactoferrine), heeft ook het vermogen om ijzer op te vangen, te transporteren en te deponeren in de darm. Het verhoogt de absorptie en de biologische beschikbaarheid en vermindert tegelijk het risico van ijzerophoping. Best Ferrum Care (Lactoferrine), verdeelt het ijzer onder de cellen die het nodig hebben en vermindert de ijzeraanvoer naar de cellen die geen ijzer nodig hebben. Het lost het ijzer op in het darmkanaal en geeft het vrij in de cellen van het slijmvlies.Het grootste voordeel van Best Ferrum Care (Lactoferrine),  is zijn vermogen om het ijzer te fixeren. Onze formule bevat voldoende ijzer, lactoferrine en vitamine C om de behoeften van het organisme te bevredigen.

— VERPAKKING: Doos van 30 capsules van 495 mg. — NUT: 951/1

— INGRÉDIËNTEN:

 Lactoferrine, vitamine C, ijzersulfaat, maltodextrine. 1 capsule bevat 100% van de ADH vitamine C en 50% van de ADH ijzer.

Lactoferrine: 25g per 100g -- 100mg per capsule

Koolhydraten: 57g per 100g -- 0.3g per capsule

Lipiden: 1.5g per 100g -- 0g per capsule

Eiwitstoffen: 34g per 100g -- 0.2g per capsule

Voedingswaarde: 377.5Kcal (1585.5 Kj) per 100g -- 2Kcal (8.4 Kj) per capsule

Ijzer: 1.75g per 100g -- 7mg per capsule

Vitamine C: 15g per 100g -- 60mg per capsule

— GEBRUIKSADVIES: 1 capsule per dag, bij voorkeur vóór het ontbijt met een glas water.
Home | Leveringsvoorwaarden | Producten | Contacteer ons | Informatie
©2009-2012 Naturanza